Träd­går­dens vår

En liten häls­ning från Väst­ra Nylands träd­gårds­för­e­ning som varit på exkur­sion till Träd­går­dens Vår-mässan.

Här kom­mer bil­der från mäs­san i Åbo. I bus­sen 44 del­ta­ga­re som ivrigt hand­lat blom­mor och annat. Lunch åts på Kou­lu och där­i­från vida­re till Lepo­lan Puu­tar­ha där vi blev gui­da­de i växthusen.

H. Nina i bussen

IMG_2761   IMG_3091

IMG_4794   IMG_5576

 

Dela med dig…

2 reaktioner på ”Träd­går­dens vår”

  1. Vil­ka snyg­ga bloms­terupp­sätt­ning­ar! Av en mas­sa oli­ka anled­ning­ar har alla träd­gårds­mäs­sor bli­vit obe­sök­ta av oss i år. Egent­li­gen är det kanske bra, vi bru­kar kom­ma hem med allt­för myc­ket från såda­na till­ställ­ning­ar. Det finns så myc­ket som lockar…

  2. Ni som kom med buss hade tur för, lite smolk i bäga­ren fick vi som åkte bil. Vi hade näm­li­gen fått par­ke­rings­bö­ter!!! Förs­ta gång­en jag stött på sånt från en mässpar­ke­ring! Det bor­de ha fun­nits infor­ma­tion om att det kos­tar att par­ke­ra på lör­dag­ef­ter­mid­dag på en hotellparkering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.