Anmäl till Öpp­na Trädgårdar!

Den sista lör­da­gen i juni är det igen dags för Öpp­na Träd­går­dar! Pre­cis som i fjol ska man anmä­la sin träd­gård för eve­ne­mang­et inom maj. Ock­så de som redan finns med i regist­ret ska anmä­la att de del­tar i årets temadag.

Och natur­ligt­vis ska alla vi som inte tar emot besök i den egna träd­går­den, kom­ma ihåg att vika den dagen (28.6) för att göra besök hos andra!1371650078_PilveTT

Dela med dig…

En reaktion på ”Anmäl till Öpp­na Trädgårdar!”

  1. jo, vi är på gång! Mås­te få in någ­ra nya bil­der — och för­stås från 2014. Just nu ser det verk­li­gen tröst­löst ut, efter när­ma­re 20 mil­li­me­ter regn ena dagen vill man inte sät­ta sig i rabat­ten och böka i kall jord. Även om solen ski­ner blir det kallt, hur än jag för­sö­ker bäd­da med mina spe­ci­al­sitt­un­der­lag som med­ger ele­gans för­flytt­ning. Även spar­ri­sen hukar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.