visst är våren fantastisk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVårblom­mor när de är som bäst; en bland­ning av natur och rabatt.Nu får man vara upp­märk­sam för att inte mis­sa något, då utveck­ling­en går så otro­ligt snabbt. Knappt hann man upp­täc­ka blå­sip­por­na så får man oroa sig över att kanske mis­sa liljekonvaljerna.

Den som har en egen träd­gård med en mas­sa vår­blom­man­de peren­ner ska näs­tan bosät­ta sig där ute för att inte gå mis­te om något av alla de under man får upp­le­va under måna­den maj.

Ta vara på allt och göm det djupt i ditt hjär­ta! Snart nog är det igen höst och mörkt och ruskigt…

 

Dela med dig…

En reaktion på ”visst är våren fantastisk”

  1. Våren är min bäs­ta års­tid! Och nu är det and­ra gång­en i mitt liv som jag får nju­ta av den utan skolstress. Förs­ta gång­en var året jag blev stu­dent, då var vi ledi­ga från tion­de maj, då hade vi allt undan. Och nu är hela arbets­li­vet bakom mig… När det blir som­mar och allt har sla­git ut, då blir det näs­tan långtrå­kigt. Tid­vis. För visst sker det för­änd­ring­ar då ock­så, men mind­re syn­ligt. När jag nu sit­ter och skri­ver ser jag lönn, rönn och tre oli­ka syre­ner genom fönst­ret, kan föl­ja med hur knop­par­na sväl­ler, dag för dag. Och en pro­me­nad i en del av träd­går­den ger till­räck­ligt att fröj­das över för stunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.